Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

March 5, 2012

Časovi engleskog onlajn - prva tema: speling

U subotu su počele sa radom dve nove grupe početnika. Da bi videli kako onlajn časovi uopšte nisu strašni, zamolila sam jednog od učenika da svrati u učionicu na pet minuta i da snimimo vežbe koje smo radili na času:


Prednost onlajn učenja je što možete ove kratke video snimke da odgledate kada imate vremena, bilo kod kuće, bilo na poslu, ili čak na mobilnom telefonu, tako da je mesto potpuno nebitno. Ove lekcije možete da pratite preko stranice pod nazivom lekcije engleskog jezika koje će vremenom biti sve brojnije, jer se besplatan kurs engleskog sa preko stotinjak lekcija polako seli sa Judemija na Moj.EngleskiZaPocetnike.com.

4 comments:

Anonymous said...

Postovane, javila sam se na vrijeme za Vasu listu i jako sam razocarana jer mi niste ni odgovorili da me odbijate. Ne znam iz kojeg razloga nisam zadovoljila uvjete (kojih, koliko sam shvatila i nema ). Ipak Vam zelim uspjesan daljnji rad. Pozdrav, Stela.

Marina said...

Draga Stela,

Verovatno niste dobili direktan poziv preko Aktivator liste, pošto su tu navedeni tačno kriterijumi ko će imati prednost pri priključivanju onlajn nastavi. Sam poziv se šalje na osnovu više kriterijuma, pošto lista već ima više od hiljadu članova, ne smem svima da pošaljem poziv. Ako želite da nam se priključite na drugom času u subotu, slobodno mi se javite preko feedback et engleskizapocetnike tačka com adrese, da vam pošaljem pozivnicu iz vyew učionice. Uvek se desi da neko ne dođe na čas i mesta će sigurno biti! Lep pozdrav, Marina :)

Borivoj Miletić said...

Poštovana profesorko Marina,
ogromna većina zna da Vi uz pomoć svojih članova porodice maksimalno angžovano radite kako na samom prenošenju znanja na svoje učenike tako i računarsko informatičkim poslovima. Mnogi su vam zahvalni, a i ja svakoko, što ste razbili mnoge predrasude u vezi učenja engleskog.
Pokazali ste da ste veliki Profesor, i mladi i stariji uverili su se da engleski nije bauk, kako ga čak i mnoga deca u osnovnim i srednjim školama doživljavaju.Da li su nastavnici loše naučili Engleski ili ga loše prenose, ili je u pitanju obadvoje? Moja deca imala su i dobre i loše nastavike.
Vi ste sjajan profesor, hvala Vam za prenošenje znanja, taj posao radite briljantno. Srećno.
Borivoj Miletić.

Marina said...

Borivoje, hvala na podršci i lepim rečima. Posebno me raduje ako sam uspela da vas oslobodim predrasuda o učenju engleskog - to je cilj! Jednom kada počnete da savladavate male, jednostavne jezičke celine i da naučeno koristite u komunikaciji, videćete da ste na pravom putu i da dok učite engleski možete uživati u interesantnim sadržajima, pesmama i upoznavanju ljudi i stvaranju prijatelja širom sveta.

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages