Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Pomoć pri pisanju engleskog - ispravljanje grešaka

Najnovije

Engleski za odrasle

Engleski za odrasle

Učite engleski svaki dan uz 365 dana engleskog koje možete da pratite na sledeće načine:

  • Putem Facebook stranice (svaki dan 3 podsećanja - krećemo od prve lekcije uvek 1. januara i 1. septembra iii negde na proleće)

  • Sopstvenim ritmom uz besplatne e-knjižice koje možete snimiti na svoj kompjuter i klikom na link ili video stići do video lekcija ili vežbi: 

Video lekcije engleskog od 1 do 220

Podržite svakodnevno objavljivanje lekcija i uskoro besplatnih kurseva preko Ko-Fi stranice :)

Privatni časovi preko Skajpa ili Facebook-a


Ako želite da vežbate sve to što ste naučili sa mnom, uz skajp ili FB mesindžer, najbolji način je da zakažete čas na sledeći način:
da bih vam objasnila kako časovi funkcionišu, koliko koštaju i da mi kažete šta vam konkretno treba i koji termini vam odgovaraju. 

Prednost onlajn nastave, odnosno privatnih časova je u sledećem:

  • Za vreme časa komuniciramo preko Skajpa, Facebook ili Google Hangout poziva,  a zajednički koristimo materijale za ucenje koje ste verovatno videli na časovima sa Jeremijom
  • Časovi u virtuelnoj učionici koju koristim omogućuju da pristupite svim audio i video zapisima, vežbama i linkovima kada god imate vremena za učenje, a ne samo tokom časa. Možete ih sačuvati na svom kompjuteru ili odštampati.
  • Kada uradite domaći, odmah dobijate ispravak putem mejla i ujedno dobijate pristup materijalima koji će se raditi na narednom času, tako da se možete spremiti unapred. 
  • Mogućnost snimanja kratkih audio snimaka u virtuelnoj učionici, tako da se govorne vežbe mogu raditi svakodnevno
  • Mogućnost pristupa brojnim autentičnim materijalima u kojima možete čuti govornike kojima je maternji jezik britanski/ američki/ kanadski ili australijski engleski, a na temu koja vas interesuje.
  • Mogućnost pripreme za svetski priznate ispite koje organizuje Britanski savet u svim većim gradovima u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. (za decu: YLE Starters, Movers i Flyers, kao i za školarce i odrasle polaznike: KET i PET i specifične poslovne ispite: BEC Preliminary, kao i IELTS za iseljenje)

Besplatni kurs engleskog

Ako želite da učite engleski uz besplatni kurs sa video lekcijama posetite ovu stranicu :o) i ne zaboravite da se prijavite na novi Jutjub kanal EngleskiZaPocetnike i podržite njegov rad tako što "lajkujete" video lekcije koje vam se sviđaju i ostavite bar jedan komentar :o) Hvala!


Besplatni video kursevi


No comments:

Besplatne video lekcije engleskog

Grammarly

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pages