Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

Engleski za odrasle

Engleski za odrasle

Učite engleski svaki dan uz 365 dana engleskog koje možete da pratite na sledeće načine:

  • Putem Facebook stranice (svaki dan 3 podsećanja - krećemo od prve lekcije uvek 1. januara i 1. septembra iii negde na proleće)

  • Sopstvenim ritmom uz besplatne e-knjižice koje možete snimiti na svoj kompjuter i klikom na link ili video stići do video lekcija ili vežbi: 

Video lekcije engleskog od 1 do 220

Podržite svakodnevno objavljivanje lekcija i uskoro besplatnih kurseva preko Ko-Fi stranice :)

Privatni časovi preko Skajpa ili Facebook-a


Ako želite da vežbate sve to što ste naučili sa mnom, uz skajp ili FB mesindžer, najbolji način je da zakažete čas na sledeći način:
da bih vam objasnila kako časovi funkcionišu, koliko koštaju i da mi kažete šta vam konkretno treba i koji termini vam odgovaraju. 

Prednost onlajn nastave, odnosno privatnih časova je u sledećem:

  • Za vreme časa komuniciramo preko Skajpa, Facebook ili Google Hangout poziva,  a zajednički koristimo materijale za ucenje koje ste verovatno videli na časovima sa Jeremijom
  • Časovi u virtuelnoj učionici koju koristim omogućuju da pristupite svim audio i video zapisima, vežbama i linkovima kada god imate vremena za učenje, a ne samo tokom časa. Možete ih sačuvati na svom kompjuteru ili odštampati.
  • Kada uradite domaći, odmah dobijate ispravak putem mejla i ujedno dobijate pristup materijalima koji će se raditi na narednom času, tako da se možete spremiti unapred. 
  • Mogućnost snimanja kratkih audio snimaka u virtuelnoj učionici, tako da se govorne vežbe mogu raditi svakodnevno
  • Mogućnost pristupa brojnim autentičnim materijalima u kojima možete čuti govornike kojima je maternji jezik britanski/ američki/ kanadski ili australijski engleski, a na temu koja vas interesuje.
  • Mogućnost pripreme za svetski priznate ispite koje organizuje Britanski savet u svim većim gradovima u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. (za decu: YLE Starters, Movers i Flyers, kao i za školarce i odrasle polaznike: KET i PET i specifične poslovne ispite: BEC Preliminary, kao i IELTS za iseljenje)

Besplatni kurs engleskog

Ako želite da učite engleski uz besplatni kurs sa video lekcijama posetite ovu stranicu :o) i ne zaboravite da se prijavite na novi Jutjub kanal EngleskiZaPocetnike i podržite njegov rad tako što "lajkujete" video lekcije koje vam se sviđaju i ostavite bar jedan komentar :o) Hvala!


Besplatni video kursevi


No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages