Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Pomoć pri pisanju engleskog - ispravljanje grešaka

Najnovije

Engleski za decu

Engleski za decu video sa Ivanom

Ako želite da učite engleski uz besplatni kurs sa video lekcijama posetite ovu stranicu :o) i ne zaboravite da se prijavite na novi Jutjub kanal EngleskiZaPocetnike i podržite njegov rad tako što "lajkujete" video lekcije koje vam se sviđaju i ostavite bar jedan komentar :o) Hvala!


A sada se bacamo na posao - Ivan vam pomaže da naučite engleski:

1. Šta možeš da kažeš kada naučiš nekoliko reči:
  • Ovo je (this is a...) ; Mogu da vidim (I can see a...) ; Životinje:

S

Sledeće mini video i audio lekcije koje pravi Ivan samo za tebe možeš snimiti i na svoj kompjuter. Uživaj slušajući jednostavna objašnjenja i listajući knjige onlajn:


Privatni časovi engleskog uz Skajp

Prednost onlajn nastave je u sledećem:
  • Za vreme časa komuniciramo preko Skajpa,  a zajednički koristimo jedinstvenu i najbolju Vyew virtuelnu učionicukoju ste verovatno već videli na mojim časovima sa Jeremijom
  • Časovi u virtuelnoj učionici koju koristim omogućuju da pristupite svim audio i video zapisima, vežbama i linkovima kada god imate vremena za učenje, a ne samo tokom časa. 
  • Kada uradite domaći, odmah dobijate ispravak putem mejla i ujedno dobijate pristup materijalima koji će se raditi na narednom času, tako da se možete spremiti unapred. 
  • Mogućnost snimanja kratkih audio snimaka u virtuelnoj učionici, tako da se govorne vežbe mogu raditi svakodnevno
  • Mogućnost pristupa brojnim autentičnim materijalima u kojima možete čuti govornike kojima je maternji jezik britanski/ američki/ kanadski ili australijski engleski, a na temu koja vas interesuje.
  • Mogućnost pripreme za svetski priznate ispite koje organizuje Britanski savet u svim većim gradovima u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. (za decu: YLE Starters, Movers i Flyers, kao i za školarce i odrasle polaznike: KET i PET i specifične poslovne ispite: BEC Preliminary, kao i IELTS za iseljenje)
  • Raspored mojih slobodnih termina za naredni mesec možete pogledati ovde: raspored slobodnih termina i prilagoditi vašem slobodnom vremenu (ako termin nije naznačen, javite se preko FB stranice ili mejla). Ako niste u Srbiji, obavezno prvo namestite svoju vremensku zonu, gore desno, da biste videli tačno vreme i datum. 

Engleski za decu - korisni linkovi

Besplatne video lekcije engleskog

Grammarly

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pages