Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatne lekcije engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

Najnovije

Engleski za decu

Engleski za decu video sa Ivanom

Ako želite da učite engleski uz besplatni kurs sa video lekcijama posetite ovu stranicu :o) i ne zaboravite da se prijavite na novi Jutjub kanal EngleskiZaPocetnike i podržite njegov rad tako što "lajkujete" video lekcije koje vam se sviđaju i ostavite bar jedan komentar :o) Hvala!


A sada se bacamo na posao - Ivan vam pomaže da naučite engleski:

1. Šta možeš da kažeš kada naučiš nekoliko reči:
  • Ovo je (this is a...) ; Mogu da vidim (I can see a...) ; Životinje:

S

Sledeće mini video i audio lekcije koje pravi Ivan samo za tebe možeš snimiti i na svoj kompjuter. Uživaj slušajući jednostavna objašnjenja i listajući knjige onlajn:


Privatni časovi engleskog uz Skajp

Prednost onlajn nastave je u sledećem:
  • Za vreme časa komuniciramo preko Skajpa,  a zajednički koristimo jedinstvenu i najbolju Vyew virtuelnu učionicukoju ste verovatno već videli na mojim časovima sa Jeremijom
  • Časovi u virtuelnoj učionici koju koristim omogućuju da pristupite svim audio i video zapisima, vežbama i linkovima kada god imate vremena za učenje, a ne samo tokom časa. 
  • Kada uradite domaći, odmah dobijate ispravak putem mejla i ujedno dobijate pristup materijalima koji će se raditi na narednom času, tako da se možete spremiti unapred. 
  • Mogućnost snimanja kratkih audio snimaka u virtuelnoj učionici, tako da se govorne vežbe mogu raditi svakodnevno
  • Mogućnost pristupa brojnim autentičnim materijalima u kojima možete čuti govornike kojima je maternji jezik britanski/ američki/ kanadski ili australijski engleski, a na temu koja vas interesuje.
  • Mogućnost pripreme za svetski priznate ispite koje organizuje Britanski savet u svim većim gradovima u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. (za decu: YLE Starters, Movers i Flyers, kao i za školarce i odrasle polaznike: KET i PET i specifične poslovne ispite: BEC Preliminary, kao i IELTS za iseljenje)
  • Raspored mojih slobodnih termina za naredni mesec možete pogledati ovde: raspored slobodnih termina i prilagoditi vašem slobodnom vremenu (ako termin nije naznačen, javite se preko FB stranice ili mejla). Ako niste u Srbiji, obavezno prvo namestite svoju vremensku zonu, gore desno, da biste videli tačno vreme i datum. 

Engleski za decu - korisni linkovi

Komentar

Pages