Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

Kurs 365 Dana Engleskog

Privatni Skajp časovi engleskog

Privatni časovi engleskog preko Google Meet-a /Skajpa / Zoom-a ...

Prednost uzimanja privatnih časova engleskog  je u tome što tokom časa možete sve vreme da pričate na engleskom samo o onome što vas interesuje i dobijate moju pomoć, ispravke i usmerenje. Redovno učenje engleskog uz video lekcije i privatan čas bar jednom nedeljno, znači puno:

Onlajn časovi engleskog

  • Daje vam osećaj sigurnosti i iz nedelje u nedelju napredujete, a kad dođe momenat da prihvatite bolju poziciju na poslu ili potpuno novi posao koji podrazumeva korišćenje jezika, možete reći da bez ikakvog straha. 
  • Svi materijali na času su prilagođeni vašim potrebama i stilu učenja, i sa nekim polaznicima radim isključivo tekstove/mejlove i situacije koje su vezane za posao, tako da na neki način uvek možete imati sigurnost i u ono što napišete u poslovnoj korespodenciji, jer vam pomažem u tome. 
  • Svoj Gugl dokument uvek možete snimiti (tu su sva objašnjenja, prevodi reči, linkovi ka video lekcijama) i odštampati ga, a takođe se može pristupiti i preko kompjutera, tableta ili mobilnog. 
  • Privatni časovi se održavaju putem skajpa i Gugl dokumenta koji pravim samo za vas. Čas traje 50 minuta, a svom Gugl dokumentu možete pristupati kad god zaželite izmedju časova, tako da možete da vežbate, radite domaći, postavljate pitanja i dobijate moje odgovore, tj. povratnu informaciju. To je sve uključeno u cenu časa (50 minuta - 15,00 ili 8€).

Raspored časova - slobodni termini za skajp časove engleskogAko imate dodatnih pitanja, slobodno me kontaktirajte putem poruke:  1. najbrži način: putem poruke na FB stranici, pošto tako dobijam direktno obaveštenje:  https://www.facebook.com/PocetniEngleski/
  1. putem mejla (marina at engleskizapocetnike tačka com)Utisci učenika koji su išli ili još uvek idu na privatne časove engleskog kod mene:


Rada, Švajcarska
Marinu poznajem vec 10 godina, pohadjala sam kurseve u Engleskoj, Malti, Švajcarskoj na prestižnim školama Engleskog jezika, ali nikad nigdje nisam srela profesora kao Marinu, njena ljubav i profesionalnost prema svakom uceniku i engleskom jeziku stvaraju ogromnu motivaciju i radost za ucenjem jer jednostavno dobijes takvu sigurnost kroz Marininu podrsku i postove da osjecas svakodnevni napredak. Marina thank you so much for teaching people over the world and for yor lessons without charge. Najbolji profesor i humanista na svijetu.

Slavica Djurić, Irska 

Draga Marina, zelim ovim putem da vam se zahvalim na strpljenju i razumevanju tokom svih casova, divno je poznavati vas i uciti sa vama, vas pristup ljudima, pozitivna enegrija, cini ucenje jos boljim i zabavnijim. Ne ume svako da prenese svoje znanje na druge posebno na nas pocetnike kojima ucenje stranog jezika nije islo od ruke ali uceci sa vama to je jednostavno i lako, pritom imate sjajne video lekcije, vezbe i objasnjenja na vasem sajtu engleski za pocetnike kao i u ucionicama.samo tako nastavite najbolji ste u svom poslu. Pozivam sve ljude da prate vase lekcije i rad na sajtu engleski za pocetnike i videce da ucenje engleskog nije strasno i tesko kao sto se misli. Hvala vam puno od srca na svemu.Veliki pozdrav, Slavica, Irska

Jana, Slovenija

Marina is an excellent teacher in every respect. Effective, organized, pleasant. I learn a lot and also very much enjoy my lessons.No comments:

Komentar

Search This Blog

Najpopularnije

Pages