Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

Privatni Skajp časovi engleskog

Privatni časovi engleskog preko Google Meet-a /Skajpa / Zoom-a ...

Prednost uzimanja privatnih časova engleskog  je u tome što tokom časa možete sve vreme da pričate na engleskom samo o onome što vas interesuje i dobijate moju pomoć, ispravke i usmerenje. Redovno učenje engleskog uz video lekcije i privatan čas bar jednom nedeljno, znači puno:

Onlajn časovi engleskog

  • Daje vam osećaj sigurnosti i iz nedelje u nedelju napredujete, a kad dođe momenat da prihvatite bolju poziciju na poslu ili potpuno novi posao koji podrazumeva korišćenje jezika, možete reći da bez ikakvog straha. 
  • Svi materijali na času su prilagođeni vašim potrebama i stilu učenja, i sa nekim polaznicima radim isključivo tekstove/mejlove i situacije koje su vezane za posao, tako da na neki način uvek možete imati sigurnost i u ono što napišete u poslovnoj korespodenciji, jer vam pomažem u tome. 
  • Svoj Gugl dokument uvek možete snimiti (tu su sva objašnjenja, prevodi reči, linkovi ka video lekcijama) i odštampati ga, a takođe se može pristupiti i preko kompjutera, tableta ili mobilnog. 
  • Privatni časovi se održavaju putem skajpa i Gugl dokumenta koji pravim samo za vas. Čas traje 50 minuta, a svom Gugl dokumentu možete pristupati kad god zaželite izmedju časova, tako da možete da vežbate, radite domaći, postavljate pitanja i dobijate moje odgovore, tj. povratnu informaciju. To je sve uključeno u cenu časa (50 minuta - 15,00).

Raspored časova - slobodni termini za skajp časove engleskogAko imate dodatnih pitanja, slobodno me kontaktirajte putem poruke:  1. najbrži način: putem poruke na FB stranici, pošto tako dobijam direktno obaveštenje:  https://www.facebook.com/PocetniEngleski/
  1. putem mejla (marina at engleskizapocetnike tačka com)Utisci učenika koji su išli ili još uvek idu na privatne časove engleskog kod mene:


Rada, Švajcarska
Marinu poznajem vec 10 godina, pohadjala sam kurseve u Engleskoj, Malti, Švajcarskoj na prestižnim školama Engleskog jezika, ali nikad nigdje nisam srela profesora kao Marinu, njena ljubav i profesionalnost prema svakom uceniku i engleskom jeziku stvaraju ogromnu motivaciju i radost za ucenjem jer jednostavno dobijes takvu sigurnost kroz Marininu podrsku i postove da osjecas svakodnevni napredak. Marina thank you so much for teaching people over the world and for yor lessons without charge. Najbolji profesor i humanista na svijetu.

Slavica Djurić, Irska 

Draga Marina, zelim ovim putem da vam se zahvalim na strpljenju i razumevanju tokom svih casova, divno je poznavati vas i uciti sa vama, vas pristup ljudima, pozitivna enegrija, cini ucenje jos boljim i zabavnijim. Ne ume svako da prenese svoje znanje na druge posebno na nas pocetnike kojima ucenje stranog jezika nije islo od ruke ali uceci sa vama to je jednostavno i lako, pritom imate sjajne video lekcije, vezbe i objasnjenja na vasem sajtu engleski za pocetnike kao i u ucionicama.samo tako nastavite najbolji ste u svom poslu. Pozivam sve ljude da prate vase lekcije i rad na sajtu engleski za pocetnike i videce da ucenje engleskog nije strasno i tesko kao sto se misli. Hvala vam puno od srca na svemu.Veliki pozdrav, Slavica, Irska

Jana, Slovenija

Marina is an excellent teacher in every respect. Effective, organized, pleasant. I learn a lot and also very much enjoy my lessons.


No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages