Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

January 27, 2013

365 dana engleskog jezika

Dvadeset sedmi januar je baš lep dan da se napravi osvrt na prethodnu godinu i objavim šta će se novo dešavati na ovom blogu & sajtu u godini pred nama.

Kao što vidite na ovoj slici, danas je sajt dobio hiljadito sviđanje (like), i na pragu je milionitog pregleda stranica (pageview). Iako nisam neki ljubitelj praćenja brojki i statistika, ove cifre su mi drage jer su nastale spontano i pokazuju da su blog članci i video lekcije engleskog koje sam napisala i snimila zaista od koristi.

Za sada najveći uspeh ovog bloga osećam u tome što se povećava broj vas koji mi redovno pišete, učite uz moje video lekcije! Ovog januara već zajednički ulazimo u treću godinu rada. Sama činjenica da ste stalno tu, bilo preko mejlova, ili komentara na blogu, FaceBook-u, ili Youtube kanalu mi najviše znači! Istrajnost je ključ za uspeh u učenju jezika, posebno za početnike, jer je sva mudrost izgraditi naviku svakodnevnog kontakta sa jezikom... a ja se trudim da učenje uopšte ne morate da doživljavate kao težak rad, već kao razonodu!

Ono čime nisam bila zadovoljna je da često spoljni faktori, kao što su spore platforme preko kojih sam pravila prve MOOC-ove = masovni otvoreni onlajn kursevi (prvi pra-pra Vanila forum, Udemy, Voxopop), ili promene u uslovima korišćenja drugih sajtova preko kojih sam vam slala poštu (Mailchimp) i video ankete (Surveys), dovodi do toga da se često osećam kao Sizif i gubim vreme praveći sve ispočetka. Međutim, ne kukam zbog toga, već vidim da me svaka prepreka usmerava ka sve  jednostavnijim rešenjima.

Zbog toga u ovoj godini nameravam da vam poklonim  nešto naj, naj, najjednostavnije do sada:  365 dana engleskog  na stranicama bloga EngleskiZaPocetnike.com !

Ne samo da će svi moći da svakodnevno da prate lekcije, već ću sve to povezati sa ranijim tekstovima i vežbama, kao i ostalim fantastičnim materijalima koje snimaju profesori kojima je maternji jezik engleski i koje svakodnevno nalazim na internetu !

Najveće zadovoljstvo će mi pričiniti ako odslušate video lekciju i uradite zadatak, i objavite ga u vidu komentara. Na taj način ćete uvek moći da se podsetite i vidite šta ste uradili, šta niste, šta vam je bilo teško/lako/interesantno/dosadno i slično i kako ste napredovali. Ako nešto propustite, uvek ćete naći gde ste zastali.

Sve je naravno besplatno, jer na ovaj način nema više potrebe za Aktivator listom! Ako imate prijatelje kojima je engleski potreban, ili će im biti potreban, podelite ovu adresu sa njima i učite zajedno!


No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages