Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

September 12, 2012

Engleski jezik uz VIP video lekcije i Jeremiju

Ako ste mislili da se odmaram preko raspusta, pošto evo već više od mesec dana nema novih blog postova, grdno ste se prevarili :)

Možda ste i pročitali u prošlom javljanju na temu često postavljanih pitanja, da redovno dobijam imejlove sa željom da češće šaljem video lekcije. Zbog toga sam pokrenula novi VIP serijal video lekcija 3x nedeljno, koji je namenjen samo najposvećenijim učenicima!

Ova serija video lekcija je jedinstvena po tome što je originalna i  predstavlja plod mog dvadesetogodišnjeg iskustva u držanju nastave engleskog početnicima, primene najkvalitetnijih ELT udžbenika u praksi i praćenja edukativnih dešavanja u svetu. Sve je to dalo jedan lični pečat,  jasnu i praktičnu strukturu i dva ključna aspekta koji uobičajeni audio-video programi nemaju - mogućnost da:



1. birate teme /situacije /gramatičke jedinice koje vas interesuju i da postavljate pitanja i dobijate odgovore kroz video lekcije
2. se povežete sa ljudima na istom/sličnom nivou znanja i sa njima vežbate kroz iste materijale

i zbog toga svega imate utisak da se sve ovo pravi za vas i zbog vas - što je potpuno tačno! Pre nego što počnem da pravim lekcije, sednem i pročitam šta ste napisali u svim anketama o prethodnim snimcima i upravljam se prema tome, prema vašim pitanjima.

Što se tiče strukture, ona isto oslikava ono što ste vi tražili:
  • ponedeljkom šaljem dve grupe video lekcija zasnovane na priči o Timotiju, Beth i njihovom krugu prijatelja, prvo bez objašnjenja, a zatim sa odgovorima i objašnjenjima, prvo jako spor izgovor, pa zatim izgovor normalnim tempom. Prva video lekcija je uvek ponavljanje prethodno učenog, a druga je uvek nova lekcija, u kojoj se rečnik proširuje, ali se uvek oslanja na prethodnu lekciju, tako da vam je 80 - 90% reči poznato.
  • sredom šaljem  video lekcije koje se odnose na konkretnu situaciju i na osnovu nje pravim niz video snimaka, počev od video fraza, preko kompletnog dijaloga, do interaktivnog dijaloga sa kojim možete da "popričate":

  • petak je dan za opušteno ponavljanje svega naučenog uz Jeremiju, koji pravi greške i postavlja sva vaša moguća i nemoguća pitanja.

Uz to dobijate objašnjenje jedne od lepih pesama čiji se tekst uklapa u rečnik i gramatiku koje učimo, a na našim onlajn žurkama ih pevamo!

No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages