Engleski za odrasle

Engleski za odrasle

Video lekcije engleskog od 1 do 160


  • Lekcije 161-200

Privatni časovi preko Skajpa

Najbolji način je kontakt putem 
da bih vam objasnila kako časovi funkcionišu i da mi kažete šta vam konkretno treba i koji termini vam odgovaraju. 

Prednost onlajn nastave je u sledećem:

  • Za vreme časa komuniciramo preko Skajpa,  a zajednički koristimo jedinstvenu i najbolju Vyew virtuelnu učionicu koju ste verovatno već videli na mojim časovima sa Jeremijom
  • Časovi u virtuelnoj učionici koju koristim omogućuju da pristupite svim audio i video zapisima, vežbama i linkovima kada god imate vremena za učenje, a ne samo tokom časa. 
  • Kada uradite domaći, odmah dobijate ispravak putem mejla i ujedno dobijate pristup materijalima koji će se raditi na narednom času, tako da se možete spremiti unapred. 
  • Mogućnost snimanja kratkih audio snimaka u virtuelnoj učionici, tako da se govorne vežbe mogu raditi svakodnevno
  • Mogućnost pristupa brojnim autentičnim materijalima u kojima možete čuti govornike kojima je maternji jezik britanski/ američki/ kanadski ili australijski engleski, a na temu koja vas interesuje.
  • Mogućnost pripreme za svetski priznate ispite koje organizuje Britanski savet u svim većim gradovima u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. (za decu: YLE Starters, Movers i Flyers, kao i za školarce i odrasle polaznike: KET i PET i specifične poslovne ispite: BEC Preliminary, kao i IELTS za iseljenje)
  • Raspored mojih slobodnih termina za naredni mesec možete pogledati ovde: raspored slobodnih termina i prilagoditi vašem slobodnom vremenu (ako termin nije naznačen, javite se preko FB stranice ili mejla). Ako niste u Srbiji, obavezno prvo namestite svoju vremensku zonu, gore desno, da biste videli tačno vreme i datum. 
gmt time to pst

Besplatni kurs engleskog

Ako želite da učite engleski uz besplatni kurs sa video lekcijama posetite ovu stranicu :o) i ne zaboravite da se prijavite na novi Jutjub kanal EngleskiZaPocetnike i podržite njegov rad tako što "lajkujete" video lekcije koje vam se sviđaju i ostavite bar jedan komentar :o) Hvala!


Engleski za odrasle -  besplatan video kurs engleskog


No comments: