Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

January 27, 2015

Kraj je uvek početak

U proteklih nekoliko godina vam se javljam 27. januara sa detaljnim izveštajem šta je sve urađeno na blogu EngleskiZaPočetnike i kakvi su planovi za naredni period.

Za razliku od prošle godine, kada je blog u ovo doba bio sa većim brojem nevidljivih nego vidljivih video lekcija, sada je skoro potpuno oporavljen i do završetka naših 365. dana ostalo mi je samo 10 postova u kojima želim da objavim e-knjige u kojima će biti zabeleženo ne samo svaki dan engleskog u protekle dve godine, već najbolji i najposećeniji blog postovi od samog početka.

Istina je da je 365 dana u suštini trajalo 730 dana, ali bitno je da ni ja ni vi nismo posustali i da sve što je urađeno ostaje ovde besplatno, da radite kojim god ritmom hoćete i kad god vam zatreba! Takođe uz e-knjige možete sve da snimite kod sebe, i listate i kad niste online!

Ono na čemu želim da radim u narednoj godini je poboljšavanje pratećih vežbi i dodavanje novih, kao što sam to već uradila dok sam pravila prvu e-vežbanku, koju možete i da odštampate i da rešavate onlajn i da slušate i čitate rešenja i prevod.




Takođe će biti i novih video lekcija i novih iznenađenja, ali ostavljam vam da to sami otkrivate u danima koji dolaze!  

Hvala na redovnom praćenju, javljanju, podršci i pitanjima! Za novogodišnje praznike sam dobila preko dvesta mejlova i prelepih poruka o tome dokle ste stigli, šta vam je lako, a šta teško, koji su me beskrajno obradovali i na koje još uvek odgovaram :) 

Za redovna obaveštenja o novim lekcijama najbolje je da se prijavite na Jutjub i lajkujete stranicu na Facebook-u gde vam, ne znam zbog čega, najbrže odgovorim ako imate neko pitanje :)



No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages