Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

September 19, 2014

Učite engleski s decom!

Photo credit: taylorschlades
Jedan od mnogih principa uspešnog učenja engleskog je svakako učenje u društvu, uz smeh i zabavu... a gde ćete naći više sreće, smeha i zabave, nego u društvu s decom?

Kada sam danas dobila obaveštenje iz Britanskog saveta u Beogradu o organizovanju "Nedeljnog porodičnog kluba", pomislila sam da se konačno neko* setio da iskoristi ovaj vid učenja i osmisli nešto stvarno dobro: nedeljno okupljanje roditelja i dece uzrasta 5 do 7 godina i zajedničkog učenja engleskog:


"Sunday Family Club je naš novi program namenjen roditeljima i deci uzrasta od pet do sedam i po godina. Počev od 19. oktobra, program će trajati osam nedelja i održavaće se u British Council centru u Beogradu (Terazije 8/II), nedeljom od 10.00 do 12.00 sati.

Za detaljnije informacije kako je nastava osmišljena i kako se prijaviti, kliknite na ovaj link koji vas vodi upravo do vebsajta Britanskog saveta i formulara za prijavljivanje.

*Ako slučajno još neka škola jezika organizuje ovako nešto, slobodno mi javite, uvek sam za tim da promovišem dobre inicijative u predavanju engleskog jezika!




No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages