Engleski jezik za početnike

Engleski za početnike

Gramatika engleskog

Post Page Advertisement [Top]

Kako poboljšati izgovor ?

Upravo sam pročitala vaše pitanje na temu kako poboljšati izgovor. Odlična tema, o kojoj nisam do sada baš puno pisala, iz jednostavnog razloga što je prvenstveni cilj ovog bloga da vas ohrabri da učite engleski svakodnevno. Krajnji cilj je da počnete tečno da pričate engleski, i  da  prenesete poruku koju želite tačno, a i da razumete replike i tekstove na engleskom.

Međutim, korektan i dobar izgovor upravo pomaže boljem razumevanju i svakako treba raditi na njemu. Svi koji me prate preko Google+ su nedavno primetili jedan Youtube video kanal koji sam podelila sa svima i koji nije baš za početnike, ali je idealan za vežbanje izgovora! Možete ga jednostavno slušati i bez razumevanja, dok radite druge stvari, jednostavno da bi izoštrili sluh za engleski:

Ako svaki dan slušate bar po pola sata na engleskom, opušteno uz muziku i zabavne serije i filmove, sigurno ćete vremenom primetiti da imate sve bolji i mekši izgovor.

Ciljano slušanje pojedinih Yotube kanala sa čestim ponavljanjem jedne te iste reči, će vam još više pomoći. Evo nekoliko predloga šta da pratite:

No comments:
Kupite svojoj deci ili preporučite rođacima koji uče srpski neku od mojih knjiga


Bottom Ad [Post Page]

Dozvolite Gramarliju da popravi vaše greške, a i vi ćete tako najbolje naučiti engleski :) Grammarly Writing Support