Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

January 7, 2013

Novogodišnje odluke : engleski jezik svaki dan !

Pošto praznici još traju, možda se neki od vas još odmaraju, a možda i ne. Ja sam provela ovaj raspust prebirajući, sortirajući i prebacujući svoje video lekcije engleskog na svoj Youtube kanal i prijatno sam se iznenadila kada sam videla da sam prebacila cifru od 400 :)

Poslednjih 300 video lekcija sam napravila od 20. avgusta do 28. decembra 2012, kada sam pokrenula VIP video kurs za lažne početnike, a od decembra još jedan za prave početnike (za njih je ostatak video snimaka takođe vidljiv - možda ne odmah, ali postepeno). Ranije su se ovi snimci nalazili na Dropbox-u, ali zbog komplikovanosti (nisu svi mogli da postave Dropbox na svoj kompjuter), odlučila sam da sve prebacim na YouTube i olakšam učenje gotovo svima.

Broj pratećih video vežbi je porastao sa 30 vidljivih za sedamedsetak nevidljivih. Moram da vam priznam da sam bila prijatno iznenadjena sama sobom, posebno zbog činjenice da sebe nisam obavezala, napravila bih maksimalno 30 snimaka, možda i manje. Recimo, prošle godine sam se bavila anketama, onlajn časovima i povremeno snimala lekcije - mislim da sam do avugsta snimila maksimalno sedamdesetak video lekcija.

Koliko god nam internet donosi korisnih informacija, toliko ume da nam pojede vreme - jednostavno se osvrnete i vidite da niste ništa uradili i niste nigde bili. Toga verovatno svi mi  postanemo posebno svesni tokom raspusta ili odmora :)

Zbog toga Vam predlažem da ne časite časa i obavežete se na početku ove godine da ćete bar pet minuta svako jutro ili veče odgledati jedan video snimak, ili video listu, ostaviti komentar i ako želite više, priključiti se besplatnoj Aktivator listi, preko koje ćete putem mejla ostati u kontaktu sa sajtom EngleskimZaPočetnike :)

Jedno ogromno hvala svima koji su mi poslali čestitke za Novu godinu - odgovori počinju da stižu već sutra!
Želim vam srećan Božić :)

No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages