Engleski bez gramatike - besplatan kurs

Pošto ste prethodna dva meseca pratili moj novi kurs engleskog bez gramatike, vreme je da objavim listu uz koju možete redom da pratite sve lekcije:


Link ka plejlisti je ovde.

Engleski jezik u pet minuta je kurs koji će vam pomoći da učite jezik automatski, kroz čitave fraze i rečenice bez razmišljanja o gramatici.

Prva lekcija daje strukturu i vokabular, a naredne lekcije se baziraju na njoj, omogućavaju vam da vežbate jedne te iste rečenice + eksperimentišete sa drugim rečima u istom kontekstu. 

Linkovi ka kvizovima, igricama, vežbama i testovima omogućavaju vam da vežbate ujedno i pisanje i izgovor što je za engelski jako bitno. 

Učenjem slične grupe reči kroz različita vremena i komplikovanije strukture vam daje motivaciju da niste stalno večiti početnik. 

Ujedno, kroz učenje koje ide stalno od A 1 do A2 do B1 nivoa, odnosno od početnog preko niže srednjeg do srednjeg nivoa, pa ponovo u krug, omogućuje ponavljanje gramatičkih struktura i daje osećaj sigurnosti i ubrzava fluentnost. 

Ovaj kurs je rezultat mog dvadesetpetogodišnjeg iskustva u predavanju engleskog jezika + deset godina rada uz online materijale. 

Nove tehnologije mogu i moraju biti iskorišćene za efikasnije i veselije učenje jezika. Interaktivnost medija mi je dala ideju da samo prvi kurs bude zadat - napravljen na temu određenih često korišćenih fraza. Međutim, teme za naredne kurseve ćete mi predlagati vi, sami korisnici, jer je cilj da prilagođavate kurs onome što vama najviše treba. 


Post a Comment

0 Comments