Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

June 28, 2018

Engleski bez gramatike - besplatan kurs

Pošto ste prethodna dva meseca pratili moj novi kurs engleskog bez gramatike, vreme je da objavim listu uz koju možete redom da pratite sve lekcije:


Link ka plejlisti je ovde.

Engleski jezik u pet minuta je kurs koji će vam pomoći da učite jezik automatski, kroz čitave fraze i rečenice bez razmišljanja o gramatici.

Prva lekcija daje strukturu i vokabular, a naredne lekcije se baziraju na njoj, omogućavaju vam da vežbate jedne te iste rečenice + eksperimentišete sa drugim rečima u istom kontekstu. 

Linkovi ka kvizovima, igricama, vežbama i testovima omogućavaju vam da vežbate ujedno i pisanje i izgovor što je za engelski jako bitno. 

Učenjem slične grupe reči kroz različita vremena i komplikovanije strukture vam daje motivaciju da niste stalno večiti početnik. 

Ujedno, kroz učenje koje ide stalno od A 1 do A2 do B1 nivoa, odnosno od početnog preko niže srednjeg do srednjeg nivoa, pa ponovo u krug, omogućuje ponavljanje gramatičkih struktura i daje osećaj sigurnosti i ubrzava fluentnost. 

Ovaj kurs je rezultat mog dvadesetpetogodišnjeg iskustva u predavanju engleskog jezika + deset godina rada uz online materijale. 

Nove tehnologije mogu i moraju biti iskorišćene za efikasnije i veselije učenje jezika. Interaktivnost medija mi je dala ideju da samo prvi kurs bude zadat - napravljen na temu određenih često korišćenih fraza. Međutim, teme za naredne kurseve ćete mi predlagati vi, sami korisnici, jer je cilj da prilagođavate kurs onome što vama najviše treba. 


No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages