Engleski jezik za početnike

Engleski za početnike

Gramatika engleskog

Post Page Advertisement [Top]

Odgovor na priču o Amandi

Odgovor na priču o Amandi
Veliko izvinjenje svima koji su nestprljivo čekali rešenja priče o Amandi. Zbog tehničkih problema sa snimanjem, odgovor stiže tek danas. Dobra vest je da su problemi rešeni i da sada možemo da se dodatno zahuktamo sa rešavanjem video lekcija koje su za mene snimali ljudi kojima je maternji jezik engleski iz celog sveta. Uz ove nove video lekcije, čućete neke od mojih starih lekcija, kao što je ova o Majku, ali na američkom, britanskom, kanadskom, australijskom, irskom i novozelandskom engleskom :)

Interaktivne lekcije engleskogOvo sam uradila sa ciljem da čujete već poznate lekcije, u kojima apsolutno sve razumete, ali od strane nekog kome je maternji jezik engleski. Javite kako vam se sviđa?

Takođe vas pozivam da uradite sledeću vežbu, ili tako što ćete napisati tekst ili snimiti poruku putem gugl formulara!

p.s. Mislim da je jedini uslov da vidite i uradite interaktivnu anketu da budete ulogovani u svoj gmail. Ako ga nemate, otvorite jedan samo za engleski :) Gmail je super jer uz njega možete automatski da se ulogujete u Youtube, i da koristite raznorazne Gugl dokumente i aplikacije. Ako ne možete da otvorite gmail, onda slobodno napišite odgovor u komentaru!

No comments:
Kupite svojoj deci ili preporučite rođacima koji uče srpski neku od mojih knjiga


Bottom Ad [Post Page]

Dozvolite Gramarliju da popravi vaše greške, a i vi ćete tako najbolje naučiti engleski :) Grammarly Writing Support