Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

September 22, 2015

Engleski sa izgovorom - Anđa i Pera 1

Engleski sa izgovorom

Od prvog septembra smo ponovo krenuli sa svakodnevnim obaveštenjima o lekcijama engleskog u sklopu 365. dana engleskog. Za sve one koji vole da pogledaju stare lekcije, ali bi hteli i nešto novo, želela bih danas da podelim novootkrivenu lekciju uz koju možete vežbati sadašnje vreme Present simple, kao i čitanje i razumevanje teksta.



Engleski sa prevodom

Anđela je nastavnica engleskog. Ima dvadeset osam godina. Ona je iz Los Anđelesa u Kaliforniji, ali živi u Meksiko Sitiju. Anđela voli da ide u bioskop i da pleše. Njena porodica je velika: ona ima tri brata i dve sestre. Voli društvo i vesela je.



Petar je arihtekta iz Mančestera. Ima 26 godina. Voli automobile i sport. Njegova porodica je mala: on je jedinac. Još uvek živi sa svojim roditeljima. Njegovi prijatelji kažu da je dosadan zato što je kod kuće po ceo dan i gleda fudbal na televiziji  i igra video igrice. Petar je umoran od života u Mančesteru, treba mu promena. Bez ikakvog razloga kreće na časove španskog, kupuje avionsku kartu u jednom pravcu i odlazi u Meksiko Siti.


No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages