Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

January 16, 2015

Kurs engleskog uz e-knjigu, 2 deo - dan 345

Kurs engleskog uz e-knjigu sa lekcijam od 21 do 40

Kada sam počela da grupišem sve lekcije engleskog i pravim e-knjižice/e-books, nisam ni slutila da će ovaj posao potrajati! Delovalo je da sve ide automatski, ali pošto video lekcije sa Youtube-a ne mogu da se vide u PDF formatu, morala sam posebno da dodajem linkove.

U ovom novom delu, e-knjižici za učenje engleskog od 21 do 40. dana napravila sam nekoliko izmena. Uslikala sam izgled video lekcija, tako da imate predstavu kako izgleda svaki video, što mi je naravno uzelo vremena, ali sve deluje mnogo veselije.

Pored toga sam izbacila neke dane koji nemaju baš smisla, na primer poziv da se uradi anketa, i zamenila ih adekvatnim postovima koji su bili vrlo popularni i korisni u periodu pre nego što sam krenula sa 365 dana engleskog.

Prednost ovih e-knjižica je što ih možete i odštampati, ali još bitnije i listati onlajn i pristupati video snimcima i vežbama tako što ćete kliknuti na podvučene linkove. Ako slučajno neće da radi, kliknite na desnu stranu miša i onda izaberite opciju "open link in  new tab"/"otvorite link u novom prozoru".

Knjižicu možete snimiti kod sebe u sledećim formatima, tako da su vidljive na svim uređajima (i na mobilnim, tabletima itd):
Uskoro sledi nastavak, a vežbanke će doći na samom kraju.

No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages