Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

December 26, 2014

Srećni praznici i srećna Nova 2015!

Evo, privodi se kraju 2014 i nadam se da će vam ostati u lepom sećanju!



Moram priznati da je meni bila prilično teška i da sam je provela  popravljajući stotine stranica koje su osvanule sa nečitljivim video snimcima zato što mi je ugašen Youtube kanal krajem 2013. godine.

Kao i svaka nedaća koja nas zadesi, nije nimalo prijatno, ali svakako ono što se ponovo gradi i sagradi bude i bolje i lepše i veće. Tako sam i ja uspela da tridesetak malih jekcija sa besplatnog kursa engleskog pretvorim u osamdesetak na stranici www.Moj.EngleskiZaPocetnike.com i postavim sve video snimke ponovo i na Youtube, ali i na Daily Motion. Mislim da je ostalo još tridesetak dana engleskog koje još moram da oporavim.

Naših 365 dana engleskog privodi kraju, i svi koji prate Facebook stranicu mogu iz dana u dan da dobiju obaveštenja šta da urade: prepodne smo stigli do 233. dana, a predveče do 116. Od prvog januara ponovo krećemo sa podsećanjem od 1. lekcije, tačno u podne, za sve koji tek počinju! Takođe će biti i novih video lekcija, e-knjizica podeljenih po vremenima i temama i novih kratkih i jednostavnih tekstova i na ozbiljan i na smešan način :)

Takođe je i Google+ nastavio sa radom, ali zbog prevelikog broja pratilaca više ne dobijate moje poruke preko mejla već jednostavno kao obaveštenja - vidite samo crveni kružić gore desno kada se ulogujete u gmail.

Želim da vam se svima zahvalim na svakodnevnom praćenju lekcija i blog postova! Tokom proteklog meseca je bilo preko sto hiljada jedinstvenih poseta samo na blogu! Moram da vam se zahvalim i na velikoj podršci kroz komentare ovde na blogu, preko mejlova, Fejsbuka i Youtube-a! Zasta mi mnogo znače, kako pohvale, tako i kritike i pitanja koja postavljate!

Želim vam sve najbolje za novogodišnje praznike, da se odmorite i odmarate, naravno uz engleski :)

No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages