Engleski jezik za početnike

Engleski za početnike

Gramatika engleskog

Post Page Advertisement [Top]

Članovi u engleskom - vežbe 2, uz član THE i geografske pojmove, dan 300

Članovi u engleskom - geografski pojmovi i the

Ako vam se svideo post sa Rebekinom lekcijom i objašnjenjem kada koristiti, a kada ne koristiti THE uz različite geografske pojmove i mesta, sigurno jedva čekate da sve to provežbate!

U tu svrhu sam pretražila samo ovu specifičnu upotrebu i možete utvrditi koliko ste zapamtili na sledećim stranicama sa vežbama uz određene članove:

Za sve one koji su zavoleli Quizlet vežbe sa rečima koje beže, napravila sam jednu vežbu u kojoj vidite imenicu, na primer: Danube (Dunav) i ako ima član napišite the Danube, ili ako vidite Fruška gora, pošto nema člana rešenje je isto Fruška gora :) So, let's start!
Test uz članove u engleskom  - THE i geografski pojmovi

Ako želite test uz ovih četrdesetak pojmova, slobodno kliknite dole levo na "View this study set" i u novom ekranu, gore desno u sivkastom pravougaoniku će pisati Print, tako da možete i da štampate ovaj test, kada niste pri kompjuteru. Nažalost, jedino onlajn možete videti rešenja odmah, pritiskom na "check answers", dole desno. Takođe možete i da ograničite broj pojmova koji se pojavljuju, ako je 40 baš puno!


No comments:
Kupite svojoj deci ili preporučite rođacima koji uče srpski neku od mojih knjiga


Bottom Ad [Post Page]

Dozvolite Gramarliju da popravi vaše greške, a i vi ćete tako najbolje naučiti engleski :) Grammarly Writing Support