Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Pomoć pri pisanju engleskog - ispravljanje grešaka

Najnovije

November 3, 2013

Izveštaj za oktobar

Verovatno ste primetili da je EngleskiZaPocetnike ušao na svetsku listu edukativnih blogova Teach.com i to na 251. mesto. Naravno, tu smo prvi iz regiona, i mislim jedinstveni po tome što blog nije potpuno na engleskom jeziku, što će naravno veoma smetati probijanje u prvih sto na listi. Međutim, to nije ni opravdanje ni razlog zašto blog ne napreduje, već se praktično "šeta" između 255-240.

Pogledajte samo moje utiske za Septembar:
Ušli smo na sajt edukativnih blogova pod nazivom Teach.com ! Sigurna sam da možemo ući i u prvih sto, bez obzira što blog nije na engleskom :) Ja ću objavljivati blog postove i lekcije svaki dan, a vi podelite ono što vam se najviše svidi sa prijateljima preko FaceBook-aTwitter-a , Google+, pa da vidimo :)Kratak osvrt na mesec septembar - sa 251. mesta smo stigli do 237. !!! Ura! Jupi! Juhu! Yey ! 
Stvarno, ako pogledate broj objavljenih postova u septembru je bio 22, dok je u oktobru samo 16, što se odrazilo na to da je blog ponovo na 251. mestu :) Možda je objavljivanje postova svaki drugi dan visoki standard za našu blogosferu, ali očigledno nije za svetsku.

To je upravo jedna tema o kojoj sam htela da kažem koju reč. Internet nam ne samo otvara vrata ka svetu i novim znanjima, već i pokazuje gde se nalazimo u svemu tome. Koliko su naše velike ambicije u stvari male, ili koliko su naizgled mali uspesi u stvari veliki.

Naravno da su same liste ovog tipa i cifre na njima beznačajne, ali u suštini su ipak neka vrsta vage - nepristrasno pokazuju da li se redovno radi ili ne, i koliko je potrebno da se radi da bi se dobili zadovoljavajući rezultati. Očigledno je neophodno raditi svaki dan :)

Reč "beznačajan" sam pomenula zato što svakodnevno dobijam ne samo vaše utiske kako i koliko napredujete uz ovaj blog i moje video lekcije, već i predloge i sugestije i pitanja, i naravno da mi to sve mnogo znači ! Ovom prilikom želim da se  zahvalim  svima koji su odvojili vreme da mi se jave, bilo putem mejla, komentara, poruke na Fejsbuku, Jutjubu, Gugl+ ili Skajpu!

Sada bih izdvojila dva mejla koja sam dobila juče i danas i koja su me baš obradovala zbog svog iskrenog tona:
Zelim da Vam se zahvalim na mogucnosti ucenja engleskog jezika .U pocetku sam bila skepticna ,a sad kako napredujem bas sam radosna .Hvala Vam za Vas trud i puno pozdrava. Gordana Ž.
i
Dobro Jutro, 
Prvo želim da Vas pozdravim I da se zahvalim na ovako divnom pristupu učenja engleskog jezika! Meni je jako bitno da ČUJEM  , ali stvarno čujem  kako se izgovara neka reč a ne da bude samo izgovorena na brzinu I ja nemam pojma sta je professor rekao.
Ovde je sve razumljivo, čisto I jasno I svaka čast za to.
Ja sam tek na početku ali sam jako zadovoljna.

Srdačan pozdrav,
Slavica  


No comments:

Besplatne video lekcije engleskog

Grammarly

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pages