Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

November 3, 2013

Izveštaj za oktobar

Verovatno ste primetili da je EngleskiZaPocetnike ušao na svetsku listu edukativnih blogova Teach.com i to na 251. mesto. Naravno, tu smo prvi iz regiona, i mislim jedinstveni po tome što blog nije potpuno na engleskom jeziku, što će naravno veoma smetati probijanje u prvih sto na listi. Međutim, to nije ni opravdanje ni razlog zašto blog ne napreduje, već se praktično "šeta" između 255-240.

Pogledajte samo moje utiske za Septembar:
Ušli smo na sajt edukativnih blogova pod nazivom Teach.com ! Sigurna sam da možemo ući i u prvih sto, bez obzira što blog nije na engleskom :) Ja ću objavljivati blog postove i lekcije svaki dan, a vi podelite ono što vam se najviše svidi sa prijateljima preko FaceBook-aTwitter-a , Google+, pa da vidimo :)Kratak osvrt na mesec septembar - sa 251. mesta smo stigli do 237. !!! Ura! Jupi! Juhu! Yey ! 
Stvarno, ako pogledate broj objavljenih postova u septembru je bio 22, dok je u oktobru samo 16, što se odrazilo na to da je blog ponovo na 251. mestu :) Možda je objavljivanje postova svaki drugi dan visoki standard za našu blogosferu, ali očigledno nije za svetsku.

To je upravo jedna tema o kojoj sam htela da kažem koju reč. Internet nam ne samo otvara vrata ka svetu i novim znanjima, već i pokazuje gde se nalazimo u svemu tome. Koliko su naše velike ambicije u stvari male, ili koliko su naizgled mali uspesi u stvari veliki.

Naravno da su same liste ovog tipa i cifre na njima beznačajne, ali u suštini su ipak neka vrsta vage - nepristrasno pokazuju da li se redovno radi ili ne, i koliko je potrebno da se radi da bi se dobili zadovoljavajući rezultati. Očigledno je neophodno raditi svaki dan :)

Reč "beznačajan" sam pomenula zato što svakodnevno dobijam ne samo vaše utiske kako i koliko napredujete uz ovaj blog i moje video lekcije, već i predloge i sugestije i pitanja, i naravno da mi to sve mnogo znači ! Ovom prilikom želim da se  zahvalim  svima koji su odvojili vreme da mi se jave, bilo putem mejla, komentara, poruke na Fejsbuku, Jutjubu, Gugl+ ili Skajpu!

Sada bih izdvojila dva mejla koja sam dobila juče i danas i koja su me baš obradovala zbog svog iskrenog tona:
Zelim da Vam se zahvalim na mogucnosti ucenja engleskog jezika .U pocetku sam bila skepticna ,a sad kako napredujem bas sam radosna .Hvala Vam za Vas trud i puno pozdrava. Gordana Ž.
i
Dobro Jutro, 
Prvo želim da Vas pozdravim I da se zahvalim na ovako divnom pristupu učenja engleskog jezika! Meni je jako bitno da ČUJEM  , ali stvarno čujem  kako se izgovara neka reč a ne da bude samo izgovorena na brzinu I ja nemam pojma sta je professor rekao.
Ovde je sve razumljivo, čisto I jasno I svaka čast za to.
Ja sam tek na početku ali sam jako zadovoljna.

Srdačan pozdrav,
Slavica  


No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages