Engleski jezik za početnike

Engleski za početnike

Gramatika engleskog

Post Page Advertisement [Top]

Stalno povezivanje prošlosti i sadašnjosti, dan 159

Stalno povezivanje prošlosti i sadašnjosti, dan 159
Upravo dok sam se pripremala da napišem ovaj blog post, uključila sam se na TEDxBrussels konferenciju koja se trenutno održava u Briselu. Želim samo da pomenem da je Neelie Kroes, potpredsednica Evropske Komisije i komesar Digitalne Agende Evrope , upravo rekla da će do 2015 postojati jedan milion IT poslova samo u Evropi :

... a svakako jedna jedina prepreka ka ovim poslovima je neznanje engleskog. Zbog toga zasucite rukave i bacite se na posao. Dovoljno je da imate odličnu osnovu, jer ionako se svakodnevno ne upotrebljava više od sadašnjeg, prošlog i budućeg vremena i jedno 2000 do 3000 reči,  što upravo spada u domen Engleskog Za Početnike i naših 365 dana engleskog.

Da li se sećate Majka i njegovog dosadnog posla ?

E, da, taj Majk je odlučio da da otkaz i da radi od kuće preko interneta :) Kako bi ista ova priča izgledala u prošlom vremenu ? Da biste s lakoćom rešili ovaj zadatak,  uradite prvo vežbe na temu :
Rešenje stiže sutra :)
-----------------
Za sve koji su se tek sada  uključili i žele da se vrate na sam početak ovde se nalazi kratko uputstvo kako doći do prvog dana.

No comments:
Kupite svojoj deci ili preporučite rođacima koji uče srpski neku od mojih knjiga


Bottom Ad [Post Page]

Dozvolite Gramarliju da popravi vaše greške, a i vi ćete tako najbolje naučiti engleski :) Grammarly Writing Support