Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

October 28, 2013

Stalno povezivanje prošlosti i sadašnjosti, dan 159

PROŠLOST I SADAŠNJOST U ENGLESKOM 


Upravo dok sam se pripremala da napišem ovaj blog post, uključila sam se na TEDxBrussels konferenciju koja se trenutno održava u Briselu. Želim samo da pomenem da je Neelie Kroes, potpredsednica Evropske Komisije i komesar Digitalne Agende Evrope , upravo rekla da će do 2015 postojati jedan milion IT poslova samo u Evropi :

... a svakako jedna jedina prepreka ka ovim poslovima je neznanje engleskog. Zbog toga zasucite rukave i bacite se na posao. Dovoljno je da imate odličnu osnovu, jer ionako se svakodnevno ne upotrebljava više od sadašnjeg, prošlog i budućeg vremena i jedno 2000 do 3000 reči,  što upravo spada u domen Engleskog Za Početnike i naših 365 dana engleskog.

Da li se sećate Majka i njegovog dosadnog posla ?

E, da, taj Majk je odlučio da da otkaz i da radi od kuće preko interneta :) Kako bi ista ova priča izgledala u prošlom vremenu ? Da biste s lakoćom rešili ovaj zadatak,  uradite prvo vežbe na temu :
Rešenje stiže sutra :)
-----------------
Za sve koji su se tek sada  uključili i žele da se vrate na sam početak ovde se nalazi kratko uputstvo kako doći do prvog dana.

No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages