Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

January 20, 2012

Engleski 101 - uputstvo za korišćenje

Ako redovno pratite blog EngleskiZaPočetnike, sigurno ste se već prijavili na Aktivator listu preko koje možete dobiti poziv za besplatan kurs Engleski 101 (*obaveštenje svima koji čitaju ovaj tekst nakon marta 2012 - zbog sporosti Udemy platforme, svi video snimci sa ovog kursa se sele na ovaj sajt!

Da, kurs je potpuno besplatan i sastavljen je od niza odličnih video snimaka namenjenih učenju engleskog za početnike. Pošto su to probrani video snimci sa Youtube-a koji profesori širom sveta prave i dele ih besplatno, ne vidim razloga da se kurs naplaćuje .

Takođe sam uključila i svoje lekcije koje se nalaze na Educo11 youtube kanalu  sa objašnjenjima na našem jeziku i polako dodajem objašnjenja u PDF formatu. Ceo kurs je podeljen u  dvadeset poglavlja sa preko 100 lekcija. Jednom kada se uključite na kurs, možete mu pristupiti kada god želite, slušati video lekcije, raditi zadatke i vežbati.  Zato, ne časite časa, već počnite sa učenjem - videćete, zabavno je :)

p.s. Ako vam se kurs sviđa, onlajn časovi, ovaj blog, moj youtube kanal ili Aktivator lista,  bila bih vam zahvalna da podelite svoje utiske preko moje Google+ stranice!

No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages