Engleski jezik - dobri sajtovi za samostalno učenje

Šon Benvil je jedna od poznatijih ličnosti u  e-learning svetu i njegovi sajtovi  za učenje engleskog su od neprocenjive vrednosti za sve nas,  onlajn profesore, kao  i za učenike širom sveta.

Njegov najpoznatiji sajt je BreakingNewsEnglish (EngleskiUzNajnovijeVesti), na kome uvek možete naći interesantne priče, uz audio snimak, vežbe i rešenja vežbi. Ako želite da imate sve njegove lekcije (preko 3000) u pdf formatu, na ovoj stranici prodaje knjigu za samo 9.99 dolara!

Svi sajtovi koje je sam napravio i koje sam održava su izuzetni i jedinstveni u svetu. Verujem da je za početnike u engleskom najinteresantniji sajt "Listen a minute" ili "Slušaj jedan minut", sa puno raznolikih tema.

Mislim da će vam biti od koristi ako dodam "ListenAMinute Widget" sa desne strane, odnosno malu aplikaciju preko koje ćete uvek moći da odslušate  zanimljivost na engleskom. Minut slušanja zaista nije puno vremena, a množe puno da znači!*******Za video lekcije i vežbe engleskog jezika, kliknite na http://moj.engleskizapocetnike.com/engleski-jezik/*****

Post a Comment

2 Comments

Bokvica said…
Dobri su i ovi sajtovi za ucenje engleskog:
http://linguaspectrum.com/
http://www.youtube.com/user/linguaspectrum
http://www.multimedia-english.com/
Ivan i Marina said…
Hvala na komentaru, Bokvice!
Upravo slušam LinguaSpectrum YouTube kanal. Dobri su! Hvala na linkovima :)