Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

December 19, 2014

Članovi u engleskom - vežbe 2, uz član THE i geografske pojmove, dan 300

Članovi u engleskom - geografski pojmovi i the

Ako vam se svideo post sa Rebekinom lekcijom i objašnjenjem kada koristiti, a kada ne koristiti THE uz različite geografske pojmove i mesta, sigurno jedva čekate da sve to provežbate!

U tu svrhu sam pretražila samo ovu specifičnu upotrebu i možete utvrditi koliko ste zapamtili na sledećim stranicama sa vežbama uz određene članove:

Za sve one koji su zavoleli Quizlet vežbe sa rečima koje beže, napravila sam jednu vežbu u kojoj vidite imenicu, na primer: Danube (Dunav) i ako ima član napišite the Danube, ili ako vidite Fruška gora, pošto nema člana rešenje je isto Fruška gora :) So, let's start!




Test uz članove u engleskom  - THE i geografski pojmovi

Ako želite test uz ovih četrdesetak pojmova, slobodno kliknite dole levo na "View this study set" i u novom ekranu, gore desno u sivkastom pravougaoniku će pisati Print, tako da možete i da štampate ovaj test, kada niste pri kompjuteru. Nažalost, jedino onlajn možete videti rešenja odmah, pritiskom na "check answers", dole desno. Takođe možete i da ograničite broj pojmova koji se pojavljuju, ako je 40 baš puno!


No comments:

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages