Privacy

Prilikom pristupanja Aktivator listi i kursu Engleski 101, pratioci bloga EngleskiZaPocetnike.com ostavljaju neophodne podatke, kao što je imeil i nadimak, za pristupanje istim, da bi mogli da dobijaju besplatan newsletter i da koriste besplatan kurs engleskog.

Pravila poštovanja privatnosti:

Obavezujem se da se pridržavam, poštujem i štitim vašu privatnost time što neću prodavati, iznajmiti ili deliti vaše informacije sa trećim licima.

Usluge drugih platformi:

Da bi pristupili uslugama Aktivator liste i kursa Engleski 101, virtuelne učionice, vi se prijavljujete na ove platforme samostalno i podrazumeva se da navedene platforme, kao što su Udemy.com, TinyLetter.com, wiziq.com, skype.com i vyew.com, poštuju vaša prava privatnosti prema svojima TOS (terms of service = usluge korišćenja) i Privacy Policy (politika privatnosti ili pravila poštovanja privatnosti)

Kukizi (Cookies)

Svaki sajt koristi kukize, odnosno male pakete podataka, koji se koriste automatski samo zarad omogućavanja brižeg i lakšeg rukovanja vašeg kompjutera ovim sajtom.

Veze ka drugim veb sajtovima:

EngleskiZaPocetnike.com blog može sadržati linkove, odnosno veze, ka drugim veb sajtovima i programima. Ja ne snosim nikakvu odgovornost u smislu poštovanja privatnosti i uslova korišćenja koji ti sajtovi prate i poštuju. Uvek posetite njihova pravila poštovanja privatnosti (privacy policy) da se upoznate sa istim.

Promene pravila poštovanja privatnosti:

Ova pravila poštovanja privatnosti se mogu menjati. U tom smislu vi ste odgovorni da redovno pratite promene pravila poštovanja privatnosti na ovoj stranici.

Popular Posts