Engleski jezik za početnike

Engleski jezik za početnike

Besplatan kurs engleskog sa izgovorom na Youtube kanalu EngleskiZaPocetnike

January 14, 2015

Vežbe engleskog uz e-knjigu, dan 344

Vežbe engleskog uz e-knjigu

U prošlom javljanju sam vam poslala e-book, ili e-knjižicu za prvih dvadeset dana engleskog preko koje možete da dodjete do svih video lekcija i objašnjenja, jednostavnim klikom na link. Takodje možete da čitate propratne tekstove i objašnjenja sa bloga.


Vežbe engleskog 

Ono što vam je sigurno nedostajalo to su linkovi ka vežbama. Mnogi od vas su mi već pisali da bi želeli da imate i vežbe za popunjavanje, bez pristupa internetu sa rešenjima. Mnogi mi često pišu da im nedostaje tačan prevod.

Zbog toga sam ova dva dana pravila jednu malu vežbanku uz prvih petnaestak dana engleskog, koju zaista možete jednostavno da odštampate, popunite i sami proverite da li je sve tačno i šta znači (u drugom delu imate odeljak "rešenja i prevodi"). Međutim, zbog izgovora sam pored svake vežbe engleskog dodala i direktan link sa video snimkom sa izgovorom i samom vežbom koju možete uraditi na sajtu i pritiskom na "submit" dugmence ispod vežbe proveriti da li ste sve dobro savladali.



Javite kako vam se sviđa i da li sve dobro funkcioniše?


4 comments:

Anonymous said...

Zaista hvala za ovako nesto! Koliki rad je trebao, da bi se ovo postiglo! Pocinjem da ucim engleski koji mi najvise odgovara,zato sto predstavljate i brzinu kojom se govori sto mi je najvise smetalo zato sto ja dobro citam, ali nikada da postignem govornu upotrebu jezika.Dobro je sto pisane reci prate govorni pa mogu da vezbam dok ne postignem i brzinu jezika. Polako pocinjem da razumem i kada brzo pricaju!Posto dajete nekoliko nacina na koji se moze pitati i odgovarati,pocela sam da zapisujem recenice i da ih polako kako meni odgovara analiziram. Izuzetno mi se sve dopada i osecam da mi odgovara, ovako nesto mi je trebalo!javicu se kada savladam jezik! Hvala Marina ! Uradili ste fenomenalan posao!

Marina said...

Hvala na komentaru i podršci! Drago mi je što napredujete uz lekcije i naravno, trudiću se još više ovakvih sveščica da napravim :) Veliki pozdrav!

Sasa Kovacevic Fanovi said...

Draga Marina ja gde god na liniju da ukucam neku rec nece nikako,ne funkionise dobro :(

Marina said...

Nevenka, ovo je pdf, tako da ne moze na njemu da se pise, vec mora da se odstampa. Zbog toga imate utisak da ne funkcionise :)

Kurs 365 Dana Engleskog

Search This Blog

Najpopularnije

Pages